В подкрепа на Акция "Тишина" по морето

В подкрепа на Акция "Тишина" по морето
източник:pixabey.com
A A+ A++ A

„Психическият тормоз започва от 12 часа в полунощ до 7 часа. И въпреки недоспиването, на другия ден трябва да се усмихвам. Прави чест на Валери Симеонов, че е първият човек, който се зае да промени това”,заяви Ганка Инджова, управител на хотел. Изказването й бе по повод Акция „Тишина”, която се провежда по Българското Черноморие, информира НОВА.

Ганка Инджова живее в Стария град, но въпреки това всяка вечер спокойствието й е нарушено от среднощната музика в заведенията. Тя разказа как туристите й се оплакват от шума по морето и се заричат да спрат да идват на Черноморието, защото не могат да си отпочинат.

Припомняме, че вчера няколко организации на собственици на имоти и земи, както и сдружение на хотелиери написаха отворено писмо, с което обявиха, че подкрепят Валери Симеонов и неговата акция против шума по морето.

Вицепремиерът, заедно с екипи на НАП, полицията и Агенцията по храните, провери култови заведения по Южното Черноморие. От НАП са констатирали издаване на фалшиви касови бележки, а здравните инспектори открили храни с изтекъл срок на годност. Констатирани са и случаи на неспазване на противопожарните норми. Собствениците на нощни заведения обаче твърдят, че това саботира бизнеса им и са готови да търсят правата си в съда.

#МОРЕ #тишина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »