Обвиниха петима за мелето в созополския бар "Бикини"

Обвиниха петима за мелето в созополския бар "Бикини"
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Районната прокуратура в Бургас повдигна обвинения на петима души, задържани след мелето в созополския бар "Бикини" вчера, съобщиха от институцията. В ареста за срок от 72 часа остават Димитър Х., Георги Д., Пламен Р., Красимир А. и Георги Н., пише ДАРИК.

Под надзора на бургаската районна прокуратура полицаите в Созопол са започнали разследване.
 
Според държавното обвинение петимата са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – блъскали, нанасяли удари с крака и юмруци по тялото и лицето на К.Т., отправяйки репликите „чуваш ли какво ти казвам, лягай на колене, лягай на колене“, както и ударили с юмрук в главата собственика Христо Бардуков.

Очаква се наблюдаващият прокурор да внесе утре искане в Районния съд в Бургас за налагане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража“ и за петимата обвиняеми.
Нападението в бара е станало около 1.30 часа на 23 юли. Тогава в заведението нахлули 15-20 души, въоръжени с електрошокове, палки и ножове. Мъжете започнали да разбутват масите в заведението и да бутат клиенти.

#обвиниха

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"