Днес е погребението на Кристиян

Днес е погребението на Кристиян
източник: pixabay
A A+ A++ A

Жителите на девинското село Триград са потънали в скръб, родителите на 16-годишния Кристиян са в шок, а местните са потресени от трагедията. Всички се надяваха да открият Кристиян жив, но за съжаление той вчера бе открит мъртъв в подножието на една от скалите, която е с височина повече от 120 м. Мястото е труднодостъпно. И въпреки, че са минавали от там много пъти, хората които търсиха Кристиян те не са успели да видят тялото на момчето. /Дарик/


За смъртта му има две версии. Едната е, че е сложил край на живота си, а другата, че се е подхлъзнал и е паднал от високата скала.

Днес е погребението на младото момче, но все още няма час за траурната церемония.

Припомняме, 16-годишния Кристиян изчезна, след като бутна туристи в малките часове на 9 юли в Триград и избяга.

Дни наред спасители, доброволци и неговите близки издирваха момчето с надеждата, че е живо и се крие в гората заради преживения стрес.

Затова и разлепяха по дърветата специални съобщения за него, за да разбере, че никого не е убил на пътя, че няма жертви, че пострадалите хора се възстановяват. Издирването му се превърна в спасителна акция, която 14 дни по-късно завърши трагично. Трупът му бе намерен от баща му, след като получил сигнал от млади момчета, че в района се надушва странна миризма. 
 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »