Не са открити нарушения при проверките на заведенията в курорта „Слънчев бряг”

Не са открити нарушения при проверките на заведенията в курорта „Слънчев бряг”
Източник: Youtube
A A+ A++ A

Не са открити нарушения при проверките на заведенията в курорта „Слънчев бряг”, съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова, пише бТВ.

Преди дни вицепримиерът, отговарящ за туризма, Валери Симеонов се закани точно на заведенията в „Слънчев бряг” с реплика от филма „Вчера”, че ако не бъдат достатъчно тихи, ще видят „кон боб яде ли”. Междувременно съобщението му в туитър е изтрито. А проверката показа, че всичко е изрядно.  

„Контролираните параметри за шум вечер и нощ са в съответствие с граничните стойности. Заведенията не превишават площта. Съобразно одобрената от мен схема за поставяне на временни преместваеми обекти , които трябва да отговарят на 2% за обща търговска площ и 2  допълнителна – заведенията отговарят до милиметър. Имат разрешение за поставяне от община Несебър”, обяви днес Ангелкова.

Проверките показват още, че водата и плажовете в курорта са чисти, няма заустване на отпадни води в морето. Нарушенията се изчерпват с по-големи от разрешеното заведения на пясъка и по-малко спасители и лекари.

#Слънчев бряг #Николина Ангелкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"