Малайзийски бизнесмен подарил на манекенка диаманти за 13 млн. долара

Малайзийски бизнесмен подарил на манекенка диаманти за 13 млн. долара
YouTube
A A+ A++ A

Малайзийският бизнесмен Джо Лоу е засипал австралийската манекенка Миранда Кер с диаманти на стойност над 13 млн. долара, става ясно от гражданския иск, заведен от американското министерство на правосъдието, предаде БГНЕС. Според данните Лоу, който е замесен в може би най-мащабното незаконно присвояване на средства в цялата световна история, е започнал да ухажва красавицата още през 2014 година, когато тя се е разделила с актьора Орландо Блум. Както издава "Уолстрийт джърнъл", тогава Лоу е подарил на Кер за Св. Валентин 11,72-каратов диамант под формата на сърце, върху който са били изографисани нейните инициали.

Според експертите, цената му е била около 1,71 млн. долара. Възскъпият подарък е бил последван от 8,88-каратов диамантен медальон за 5 млн. долара, подходящ комплект бижута за 2,63 млн. долара и чифт обеци с 11-каратови диаманти, които са с най-скромната стойност - само милион и половина долара. Явно обаче всичко това не е било достатъчно на Лоу да купи вниманието на Миранда, която миналия месец се омъжи за съоснователя на "Снапчат" Еван Шпигел.

Самият Джо Лоу, чието истинско име е Лоу Тек Джое е обвинен в множество страни за организирането на най-голямото присвояване на средства в историята. Смята се, че той е ограбил федералния фонд за развитие на Малайзия, откъдето към момента липсват над 6 млрд. долара. Своят дял той е използвал, за да поддържа високия си стандарт на живот, да прави скъпи подаръци на холивудските си приятели и дори да финансира филмови продукции като "Вълкът от "Уолстрийт".


#Орландо Блум #Миранда Кер #Джо Лоу

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »