Тръмп ще празнува първия си рожден ден като президент на САЩ

Тръмп ще празнува първия си рожден ден като президент на САЩ
YouTube
A A+ A++ A

Американският президент Доналд Тръмп се готви да отбележи първия си рожден ден като президент на Съединените щати в Белия дом. Това ще се случи на 14 юни, когато Тръмп ще навърши 71 години, предаде Нова телевизия.

Още преди седмица съпругата му Мелания отправи призив към "верните приятели" на президента, да й "помогнат да направи рождения ден на съпруга й истински незабравим“.

Водещи политолози и местни медии пишат, че настроението на Тръмп преди рождения му ден едва ли би могло да се определи като "празнично". Изпълнението на предизборните му обещания се намира в застой, политическите скандали, свързани с него, се увеличават, а одобрението му от американския народ намалява с главоломна скорост, пише БГНЕС.

Данните на социологическата агенция "Галъп" разкриват, че в момента рекорден брой американци не одобряват Тръмп и неговата администрация. Той е получил негативна оценка за работата си от 59% от гласоподавателите в страната.

Информацията се потвърждава и от "Риъл клиър политикс", които издават, че от 13 май до днес "дефицитът на доверие" към американския държавен глава е нараснал със 17 на сто. Положителни отзиви той получава от 38,8% от американците в сравнение с 55,8% негативни.

 

#рожден ден #Доналд Тръмп #Белия дом

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"