Защо швед рита камериерка на родното Черноморие?

Защо швед рита камериерка на родното Черноморие?
Нова телевизия
A A+ A++ A

"Тази година в туризма ни ще се влеят 250 милиона евро от скандинавските туристи, и то само от пакетите". Това заяви за "Здравей, България" Благой Рагин, председател на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Изказването му дойде на фона на скандала около шведски турист, който изрита в главата камериерка в един от хотел. Тя разказа, че с нищо не е провокирала бруталния удар. Има съмнение, че нападателят е бил дрогиран. Жената споделя, че не помни нищо след самия ритник. Тя изпитала силна физическа болка и силен стрес.

Нападателят е 54-годишният Георг Кралф Сумберг, жител на Швеция. Шведът вчера беше задържан. Ако вината му бъде доказана го очакват 3 години затвор.

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че чуждестранните туристи са длъжни да спазват българските закони. Те не могат да си позволяват да унижават гражданите на България. 

"Клиентите са 17 типа", поясни Рагин, като изрази надежда, че когато страната ни влезе в Еврозоната, стандартът на българите ще се повиши и тогава ще започнем да приемаме туристи от по-високо ниво.  

 

#камериерка #швед #ритник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"