Бербатов покани български таланти да ритат със световните звезди

Бербатов покани български таланти да ритат със световните звезди
YouTube
A A+ A++ A

Димитър Бербатов отправи специални покани към талантливи български футболисти да се докоснат до големите звезди на световния футбол по време на грандиозния благотворителен мач на 14 юни. Събраните средства от спектакъла отиват за каузата на фондация „Димитър Бербатов” – талантливите деца на България. Но успоредно с това Бербатов иска да покаже на света и талантливи български играчи.

Покани за Мача на годината получиха националите Георги Миланов от ЦСКА (Москва) и Ивайло Чочев от „Палермо”. Както самият Бербатов обяви още на официалната пресконференция с Луиш Фиго за All Stars 2017, той следи и изявите на млади играчи в българските клубове, както и в различните ни национални отбори, а някои от тези талантливи футболисти също ще имат шанс да бъдат част от големия празник на стадион „Васил Левски” на 14 юни. Димитър Бербатов отправи покани към Божидар Чорбаджийски и Кирил Десподов от ЦСКА, Божидар Краев от „Левски”, вдигналите Купата на България с „Ботев” (Пловдив) Тодор Неделев и Антонио Вутов, 15-годишния талант на „Локомотив” (Пловдив) Ияд Хамуд, както и нападателя на „Славия” и голмайстор на националите до 19 г. Калоян Кръстев, който ще е представител на селекцията ни, класирала се за Евро 2017 през юли.

Всички те ще имат шанса да бъдат част от празника и да излязат на стадион „Васил Левски” редом до световните легенди. А тепърва предстои да се обявят още много големи имена от историята на футбола.

Източник: Sporta.bg

#Димитър Бербатов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »