За спомен: 9 първи дами и един първи джентълмен в Брюксел (СНИМКИ)

За спомен: 9 първи дами и един първи джентълмен в Брюксел (СНИМКИ)
Yahoo
A A+ A++ A

Съпруги на държавни и правителствени ръководители, участващи на срещата на НАТО в Брюксел, посетиха музея на художника Рене Магрит в белгийската столица. Сред тях бе и съпругата на българския президент Румен Радев - Десислава Радева.

При посещението в музея заедно с нея бяха първите дами на САЩ Мелания Тръмп, на Франция - Бриджит Макрон, съпругата на турския президент Реджеп Ердоган - Емине, както и половинките на други държавни лидери.

За спомен от Брюксел: 9 първи дами и един първи джентълмен (СНИМКИ)Yahoo

Вчера първите дами посетиха изложба на Рене Магрит и се разходиха в оранжериите на кралица Матилда.

На снимките присъства и един единствен господин, точно над Мелания Тръмп и Емине Ердоган. Това е съпругът на премиера на Люксембург Ксавие Бетел – Готие Дестене. Бетел е първият открит хомосексуален премиер на Люксембург и е третият премиер в света, който не крие сексуалните си предпочитания. Той сключва брак с Готие Дестене на 15 май 2015 г.

"Първият джентълмен” на Люксембург е архитект по професия.

За спомен от Брюксел: 9 първи дами и един първи джентълмен (СНИМКИ)Yahoo

Българската първа дама Десислава Радева е очарована от пътуването си до Брюксел, където придружи съпруга си Румен Радев на срещата на лидерите в НАТО.

"Днес беше един много особен ден. Срещнах се с най-популярните първи дами и видях страхотни красоти, особено в оранжериите на кралица Матилда”, написа Десислава Радева в личния си Фейсбук профил.

Останалите снимки вижте ТУК

#Брюксел #първи дами #НАТО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"