Задържаха полицаи за каналджийство след акция на летище София

Задържаха полицаи за каналджийство след акция на летище София
pixabay.com
A A+ A++ A

Двама гранични полицаи, работили на Летище "София”, са задържани при специализирана акция по линия на нелегалната миграция. Това съобщи пред журналисти в парламента министър на вътрешните работи Валентин Радев. Той уточни, че не може да навлиза в детайли, защото операцията в столицата продължава, предаде бТВ.

Снощи в столицата се проведе специализирана акция на МВР и ДАНС срещу нелегалната миграция. "Двама са каналджиите и двама са тези, които е трябвало да бъдат прехвърлени”, каза Радев.

По думите му по време на обиските е намерена голяма сума пари. Радев не посочи каква е намерената сума, само уточни, че е голяма. Не каза и от колко месеца се работи по случая, а само, че операцията е по сигнал, каквато е и практиката. 

Разследването продължава и в момента, като се извършват още обиски. Операцията се ръководи от специализираната прокуратура, включени са експерти от ДАНС, СДВР и от вътрешния отдел на МВР. 

"Всички, които са замесени ще бъдат докрай намерени, ако не са тук, ще бъдат издирени и ще понесат отговорността спрямо закона”, увери министърът.

#акция #летище София #арест #гранични полицаи #Валентин Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »