Днес ще е предимно слънчево, на места ще превали. Максимални стойности около 25 градуса

Днес ще е предимно слънчево, на места ще превали. Максимални стойности около 25 градуса
Източник: pixabay
A A+ A++ A

Днес ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността, но само на отделни места е възможно да превали за кратко. Ще духа слаб източен, в Източна България до умерен северозападен вятър. Максималните температури в повечето места ще бъдат между 20-25 градуса, в София - около 22, предаде НИМХ.

Атмосферното налягане в сутрешните часове ще бъде малко по-високо от средното за месеца. През деня ще се понижи още малко и ще доближи средната стойност.

Над планините ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността. Ще се задържи почти без валежи. Ще духа умерен североизточен вятър, който през деня ще отслабне. Максималната температура на височика 1200 м ще е около 16 градуса, на 2000 м - около 8.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността в часовете преди обяд, но не се очакват валежи. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат около 19-20 градуса, температурата на морската вода - 17-18. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

#слънчево #температури #облачността

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"