Килър ще излежава рекордно висока присъда

Килър ще излежава рекордно висока присъда
iNews/ Радила Радилова
A A+ A++ A

Рекордна присъда от 20 години лишаване от свобода наложи Специализираният наказателен съд на сочения за един от предводителите на групата за наркоразпространение, проституция, незаконни залагания и убийства "Килърите 3”, предаде бТВ. Милчо Петров получи наказанието заради ролята си в създаването на групата през 2003 г. и ръководството й през 2007-2008 г., както и за убийството на Тодор Неофитов. За последното съдът даде на Петров 18 години лишаване от свобода, които бяха увеличени на 20 и ще се излежават при първоначален строг режим, предаде iNews.bg.

7 години в затвора трябва да прекара друг от ръководителите на бандата – Васил Василев. Той беше наказан и за незаконно притежание на огнестрелно оръжие. Василев бе оправдан по обвинението, че е ръководил групата от създаването й през 2003 г. заедно със сина си Васил Арарски (по-известен като Райко Кръвта) до 12.10.2005 г., когато Арарски е убит.

Ефективни присъди от по 3 години лишаване от свобода получиха участниците в групата Иван Цветков и Калоян Томов. На 2 години бе осъден Борислав Николов, а на 1 година – Димитър Начков. Съдът определи всеки от шестимата осъдени да плати и по 1970,44 лв. разноски по делото. Присъдата може да бъде обжалвана

#Милчо Петров #Специализиран наказателен съд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"