Първите 100 дни на Тръмп

Първите 100 дни на Тръмп
YouTube
A A+ A++ A

На 29 април се отбелязват 100 дни от встъпването в длъжност на новия американски президент Доналд Тръмп. Ако трябва да определим новия лидер на свободния свят с една дума, тя със сигурност е… непредсказуем, предаде БНТ.

Предлагаме ви една кратка разходка из най-значимите моменти от първите му дни начело на Съединените американски щати. Когато през есента Доналд Тръмп изненадващо спечели надпреварата за Белия дом, се появиха няколко сценария за неговото управление, поддържани от обществени групи с различни нагласи към него и избирането му.

Тези, които подкрепяха бизнесмена по време на кампанията, бяха убедени, че той ще наложи нов начин на водене на политика и ще доближи властта до хората. На другия полюс бяха една сериозна група, която вярваше, че кампанията и реториката му са просто един трик за спечелване на електората, а президентът Тръмп и кандидатът Тръмп ще са два коренно различни персонажа.

И накрая трябва да споменем хората, които чертаеха апокалиптични сценарии за неизбежните последици от поведението и решенията му, докато е начело на Съединените щати. С две думи, хипотезите бяха много и до някаква степен всяка от тях се сбъдна. Тази кратка разходка из първите 100 дни на новия американски президент ще ви убеди в това:

 

#Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"