Сталоун дава уроци по бащинство на Джейсън Стетъм

Сталоун дава уроци по бащинство на Джейсън Стетъм
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Екшън героят Силвестър Сталоун, който има пет деца, се превърна в "бебешки гуру" за колегата си Джейсън Стейтъм, давайки му родителски съвети, съобщи Контактмюзик. Британската звезда и годеницата му Роузи Хънтингтън-Уайтли очакват първото си дете, предаде Дарик.

По време на честите визити на Силвестър Сталоун в имението за 10 милиона британски лири на двойката в Бевърли хилс "разговорът винаги е за бащинството", каза близък до тях източник. "Не е гледката, която очаквате - двама екшън герои си говорят за смяна на пелените на по бира в градината. Роузи и Джейсън толкова обичат Силвестър и той е като техен "бебешки гуру"", добави той.

Звездата от "Роки" и "Рамбо" на 70 години давал на 49-годишния Джейсън и съвети, ако бебето е момиче. Той винаги е бил много строг спрямо плановете за срещи на трите си дъщери на възраст от 14 до 20 години. Веднъж актьорът призна, че се надява те да нямат приятели, докато не навършат 40.

"Той предупреди Джейсън колко е трудно да си баща на момичета. Така че му дава съвети не само за бебета, но и за тийнейджъри. Ако Джейсън има непредвиден проблем с отглеждането на детето си, той вероятно ще звънне на Силвестър, преди да потърси в Google", допълни източникът.

Първородният син на ветерана в киното почина на 36 години през 2012 г. Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм участваха в трите филма "Непобедимите", а четвъртият ще излезе догодина.

#Силвестър Сталоун #Джейсън Стейтъм

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"