Опасно селфи вкара 14-годишен в реанимация с опасност за живота

Опасно селфи вкара 14-годишен в реанимация с опасност за живота
Източник: YouTube
A A+ A++ A

 

 

14-годишно момче е в реанимацията на Военноморската болница във Варна с опасност за живота, след като е било ударено от волтова дъга, съобщава БНР. Детето е в медикаментозна кома и с 65% изгаряния и е тежко пострадало, след като с други свои приятели се качило върху локомотив в района на Локомотивното депо-Варна, за да си правят селфи, предаде Дарик.

На Даниел му предстои животоспасяваща операция и има нужда от кръвопреливане. Организирана е дарителска акция в кръвните центрове в Добрич, Шумен, Русе, Варна и Силистра, пише Труд.

Желаещите да дарят кръв за него трябва да посочат името му – Даниел Георгиев Костов. Няма изисквания коя да е кръвната група на даряващите.

 

14-годишно момче е в реанимацията на Военноморската болница във Варна с опасност за живота, след като е било ударено от волтова дъга, съобщава БНР.

Дете от Пловдив с тежки изгарания след опит да си направи селфи
 
Детето е в медикаментозна кома и с 65% изгаряния и е тежко пострадало, след като с други свои приятели се качило върху локомотив в района на Локомотивното депо-Варна, за да си правят селфи.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"