Кийфър Съдърланд свири кънтри в Гластънбъри

Кийфър Съдърланд свири кънтри в Гластънбъри
Източник: YouTube
A A+ A++ A

Актьорът Кийфър Съдърланд и неговата кънтри банда се присъединиха към участниците в тазгодишния музикален фестивал Гластънбъри, съобщи Контактмюзик, цитиран от Дарик.

Те ще изнесат шоу на същата сцена, на която ще свирят и пеят Софи Елис Бекстър, Бърди, "Мавърикс", "Скаутинг фор гърлс". Фестивалът ще се състои във фермата Уърти в Съмърсет, Югозападна Англия, от 21 до 25 юни. Постер с участниците бе качен на страницата на феста в Twitter.

Дебютният албум "Down in a Hole" на 50-годишния канадски актьор излезе през 2016 г. Емили Ийвис, която е организатор на фестивала заедно с баща си Майкъл Ийвис, сподели, че ще има редица "тайни изпълнения" тази година. Планирано е да бъде чествана 10-годишнината от построяването на сцената Паркът, на която са пели Гай Гарви, Райън Адамс и Раг ен Боун Ман.

"Навършват се 10 години от построяването на сцената Паркът, така че сме предвидили някои специални изпълнения на нея", поясни Емили. Тя уточни, че все още не са известни изпълнителите, които това лято ще се качат на тази сцена. Хедлайнери на феста ще са Ед Шийран, "Фу файтърс" и "Рейдиохед". Сред останалите участници ще са Кейти Пери, Стормзи, Бари Гиб от легендарната група "Би Джийс", "Ройъл блъд", "Бифи Клайро", "Мейджър лейзър", Лорд, "Флейминг липс", Емили Сандей, Холзи, Джордж Езра, "Кайзер чийфс".

#Гластънбъри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"