Най-възрастният порноактьор разкри тайната си

Най-възрастният порноактьор разкри тайната си
Instagram
A A+ A++ A

Най-възрастният порноактьор в света разкри как успява да упражнява нелеката си професия. Шигео Токуда е на 82 години и прави дебюта си в киното за възрастни през 2004-та година. Годишно снима по 60 еротични ленти, предаде Нова телевизия.

„Хората винаги ме питат как винаги успявам да съм във форма. А всъщност аз не правя нищо специално. Просто опитвам да водя добър начин на живот всеки ден”, споделя Шигео. По думите му завидната му издръжливост се дължи на многото яйца, които изяжда.

Японският актьор гледа първия си порнофилм едва през 1974-та година по време на бизнес пътуване. По това време той работи в туристическа фирма. Този жанр успява да го заинтригува и той започва да търси подробности за него. Впоследствие идва предложението той да стане част от всичко това, разказва The Sun.

13 години по-късно Шигео продължава кариерата си, макар че се уморява все по-лесно. Разкрива, че по-дългите сцени изпиват цялата му енергия, но въпреки това не би се отказал, защото професията му го кара да се чувства млад. 

Припомняме, че преди няколко седмици най-възрастната актриса в порното се пенсионира, но с обещание за евентуално завръщане. Маори Тецука е 71-годишна.

#порноактьор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »