Русев от Шанхай: Изумен съм от постъпката на Мъри, особено в този тежък за клуба момент

Русев от Шанхай: Изумен съм от постъпката на Мъри, особено в този тежък за клуба момент
Източник: Капитал
A A+ A++ A

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов заби нож в гърба на собствения си отбор, след като стана ясно, че е подал жалба до Лицензионната комисия на БФС да не издаде лиценз на "сините" заради сравнително скромната сума от около 70 хиляди лева, които има да получава от далечната 2008 година, предаде Sporta.bg.

Действията на Мъри са позорни, като се имат предвид клетвите му във вечна вярност в "синия" отбор. Нито един от хората, които имат да получават суми от Левски не е поставял под заплаха лиценза на клуба, и то по-малко от месец от получаването му. Спас Русев говори пред колегите от БЛИЦ, които го откриха на служебна визита в Шанхай.

"Изумен съм! Най-малко съм очаквал от Станимир Стоилов подобно поведение. Действията му са странни, като се има предвид, че всички сме запознати с финансовото състояние на Левски и правим и невъзможното клубът да се стабилизира", бе първата реакция на Спас Русев пред БЛИЦ.

На въпрос на медията ни как си обяснява средролюбивата постъпка на Мъри, Русев бе категоричен: "По-голямата част от кариерата на Станимир Стоилов е преминала в Левски. Очаквах от него да прояви разбиране в този тежък за клуба момент. Разочарован съм от постъпката му".

"Синята" футболна общественост също недоумява как е възможно Мъри, който е спечелил над 1 милион евро по време на престоя си на "Герена", включително космическите премии, взети по времето на Тодор Батков за класирането в Шампионска лига, постъпва като скъперник и поставя на карта участието на Левски в професионалния футбол. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"