Кейт преди ролята в "Титаник": Най-често ме избираха за крокодил или танцуваща жаба

Кейт преди ролята в "Титаник": Най-често ме избираха за крокодил или танцуваща жаба
Източник: LadyZone.bg
A A+ A++ A

Носителката на Оскар Кейт Уинслет разказа пред 12 000 младежи в Лондон за униженията, които е понасяла през годините заради фигурата си. Световноизвестната актриса разкри по време на WE Day UK какъв е бил животът ѝ преди ролята ѝ в „Титаник“, който преобърна кариерата ѝ, предаде Дарик.

"В училище непрекъснато ми се подиграваха. Беше им много смешно, че искам да мечтая да бъда актриса. Казваха ми, че може и да получа роли в киното, но само ако искам да играя дебеланка. Чувствах се ужасно заради всички тези подигравки", разказа Кейт, която никога не се отказва да бъде актриса, независимо от ролите, които получава.

"Избираха ме да играя крокодил, вещица, била съм и танцуваща жаба. Но нямаше значение, защото обичах да играя. Нямаше значение дали ролите бяха силни или не. Исках да съм добра и бях твърдо решена да стана такава", допълни актрисата.

И ето, че дошъл денят, в който режисьорът Джеймс Камерън я избира за живота ѝ. "Един ден минах на кастинг за ролята на Роуз в "Титаник"". Оказа се, че продавачката на сандвичи - кандидатката с най-малка вероятност да бъде избрана, спечели ролята в един от най-великите филми, снимани някога“.

 

#Джеймс Камерън #Кейт Уинслет #Титаник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »