Нинова: Победата за БСП е да бъдем първи, не само в процентите

Нинова: Победата за БСП е да бъдем първи, не само в процентите
Източник: lifebg.net
A A+ A++ A

„Сигурна съм в победата. За мен победа е да бъдем първа политическа сила и не изчислявам победата в проценти. Имам три плана и три екипа, с които знаем какво трябва да правим от 27-ми нататък“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, пише Труд.

Тя бе категорична, че не прави план за загуба. „Няма да загубим изборите. Сигурна съм заради това, което видях в България- много енергия, много желание за промяна, много очакване към нас. Имах усещане за втора серия на кампанията на Румен Радев”, обясни председателят на БСП.

На въпрос за данъците Нинова каза, че на едни хора ще се намалят, на други ще се увеличат, а на трети ще останат същите, като това ще е най-голямата група. Данъчните стимули ще са за младите семейства, поясни лидерът на БСП, като за това били нужни 200 млн. лева.

Като първи решения на правителството на БСП тя обяви отмяната на постановление 208 за заселване на бежанци в общините, спиране на концесията на летище София, защото на турска фирма се дава стратегически обект, и оттегляне на жалбата на правителството срещу решението на съда за отмяна на цените на винетките. Другата стъпка е искане от президента на свикване на Консултативния съвет за национална сигурност по повод заплахата от Турция.

Нинова обеща също да изтегли политическите лица от бордовете на държавни фирми и внасяне на закона за
храните, който гарантира присъствието на българските производители в търговските вериги.

#БСП #Корнелия Нинова #София #Консултативния съвет

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »