Нефтохимик рита на "Лазур" до края на сезона, догодина домакинства в Созопол

Нефтохимик рита на "Лазур" до края на сезона, догодина домакинства в Созопол
Източник: ПФК НЕФТОХИМИК
A A+ A++ A

От ръководството на Нефтохимик реагираха веднага на спекулациите, че отборът няма да рита повече на "Лазур" до края на сезона. Именно днес на този стадион в Бургас Нафтата приема шампиона Лудогорец от 17:30 часа, предаде Sporta.bg.

Бургазлии изтъкнаха, че за следващия сезон за домакиство е заявен стадионът в Созопол, но това е проста схема, за да получат лиценз.

Ето и съобщението от ръководството на Нефтохимик:

„Във връзка с появилите се информации, че ПФК Нефтохимик Бургас вече няма да домакинства на стадион „Лазур“ ние като клуб искаме да заявим следното: ПФК Нефтохимик Бургас ще продължи да домакинства на стадион „Лазур“ до края на сезон 2016/17 година. Не е вярна информацията, че отборът ще играе домакинските си мачове от тук нататък на „Арена Созопол“.

Факт е, че ръководството на ПФК Нефтохимик Бургас подписа договор за ползване на „Арена Созопол“ през следващата състезателна година, но това е продиктувано от факта, че в момента текат процедури по лицензирането на отборите от Първа лига и ние като клуб сме длъжни да посочим стадион, на който ще домакинстваме през следващата състезателна година. В момента водим преговори за преподписване на договорът ни, чрез който отново ще можем да играем домакинските си мачове на стадион „Лазур“, но тъй като този договор все още не е факт, ние сме длъжни да посочим стадион, на който ПФК Нефтохимик Бургас ще домакинства.“

„Именно поради тази причина заявихме „Арена Созопол“, но това за сега ще е резервен вариант за ПФК Нефтохимик Бургас. Призоваваме всички привърженици на ПФК Нефтохимик Бургас днес да подкрепят тима в сблъсъка с шампиона Лудогорец. Играчите ни имат нужда от Вас и се надяваме верните фенове на отборът да станат отново 12-ят играч тази вечер, така както са го правили многократно!“

#Нефтохимик #Лудогорец #Лазур

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"