Може и да не вярвате, но Тръмп предизвика злите сили (СНИМКИ)

Може и да не вярвате, но Тръмп предизвика злите сили (СНИМКИ)
Twitter
A A+ A++ A

Може и да не вярвате в тези неща, но все пак способността да се влия на някого с помощта на лоша енергия не трябва да се пренебрегва съвсем. Особено когато срещу теб е почти целият свят, както е в случая на президента на САЩ Доналд Тръмп. Действията му разгневиха милиони хора и затова вещици от целия свят се обединиха срещу него.

Повелителките на злите сили, наред с певицата Лана дел Рей, се събраха миналата вечер точно в полунощ под сърповидната луна. А целта – да направят магия на американския държавен глава.

Пред Trump Tower в Ню Йорк се събраха няколко самозванки, които не приличаха особено на вещици, отбелязва изданието Daily Mail. Те обаче припяваха следния текст: "да се провали напълно, да не направи нищо лошо на никоя човешка душа"; "за да не разруши държавата ни, да не узурпира свободата ни, да не изпълни умовете ни с омраза, объркване, страх или отчаяние".

Други майсторки на магията предпочетоха да отправят посланието си към тъмните сили от своите домове. След това пуснаха снимки в социалните мрежи с хаштаг #bindtrump (да вържем Тръмп) и #feb24. За да имат успей, заклинанията трябва да бъдат повторени и на 26 март, 24 април и 23 май, обясниха експертите.

И все пак трябва да се има предвид, че предназначението на магиите не е да навредят на милиардера. Те целят само да му попречат да направи нещо лошо, обяснява магьосникът Майкъл Хюс от Балтимор пред вестник Sun.

Снимките може да видите тук.

#Доналд Тръмн #магия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"