Дамите с кои професии кръшкат най-много на мъжете си?

Дамите с кои професии кръшкат най-много на мъжете си?
Източник: Флагман.Бг
A A+ A++ A

Много хора свързват професията на медицинската сестра с дълги работни часове и грижа за пациентите. В мъжките представи униформената дама е обект на сексуални фантазии. Резултатите от ново проучване, направено във Великобритания, показват, че жените с тази професия са сред представителките на нежния пол, които са най-склонни към изневери, пише в. "Дейли експрес", цитиран от iNews.bg.

Допитването, обхванало над 5000 потребителки на сайта за извънбрачни запознанства Victoria Milan, показва, че жените, упражняващи определени професии, са по-склонни да изневеряват. Най-често рога на съпрузите или приятелите си слагат дамите, заети във финансовата сфера - банкерки, брокерки, анализаторки.

На второ място са дамите, изявяващи се в сферата на авиацията - жени пилоти и стюардеси. На трето място са медицинските сестри и останалите професионалистки, работещи в здравеопазването.

В Топ 10 на кръшкачките намират място също: служителките в сферите на бизнеса (изпълнителни директорки, мениджърки, секретарки); спорта (атлетки, инструкторки, служебни лица), изкуствата (музикантки, модели, актриси, фотографки); нощния живот (жени диджеи, танцьорки, сервитьорки); правото (адвокатки, секретарки, прокурорки, съдийки); комуникациите (журналистки, пиарки) и в други сектори.

Анкетата показва също, че две трети от неверните дами се възползват от възможностите, които им се предоставят на работното място, за да слагат рога на партньорите си.  

#дамите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »