Тръст "Синя България" разясниха: Спас Русев не е дал и стотинка

Тръст "Синя България" разясниха: Спас Русев не е дал и стотинка
levski.bg
A A+ A++ A

Какво се се случва занапред в Левски? Този въпрос няма еднозначен отговор и баракът на Герена май ще се задълбочава. Един от главните фактори сред публиката - тръст "Синя България" също се лута и зави рязко в позицията в рамките на няколко часа. Вчера организацията обяви, че не иска акциите, тъй като ще се превърне в ром дедесар, който получава фалирала фирма. Снощи обаче тръстът заяви, че няма проблем да получи управлението на клуба.

От тръст "Синя България" побързаха да обяснят каква е финансовата ситуация в Левски след напускането на собственика Спас Русев. На сайта на организацията бяха публикувани 4 точки, в които е разяснена тяхната гледна точка по въпроса. Публикуваме ги без редакторска намеса.

"Няколко думи за случващото се в Левски от гледна точка на финансите:

1. Клубът в момента не зависи финансово от Спас Русев. Моделът, при който финансовият директор звъни на собственика да осигури пари за всяко плащане през месеца вече го няма. Отдавна няма и собственик, който да е навит да го прави. Съответно и Спас Русев до момента не е дал нито една стотинка в "Левски".

Какво още казват можете да видите на страницата Sporta.bg.

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"