Бойко Борисов: Неразумно е, когато се уволняват хора на ключови позиции

Бойко Борисов: Неразумно е, когато се уволняват хора на ключови позиции
http://offnews.bg
A A+ A++ A

"Всяко пипане на хора на ключови позиции е неразумно. Борбата с контрабандата е на ниво, а работата на приходните агенции трябва да продължи”, съобщава Нова телевизия.

Това заяви лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов на форум на тема “Предприемачество за растеж” - финансиране на малки и средни предприятия, регионално икономическо развитие, платформа за предприемачество и единен цифров пазар. В него участват Елжбета Бенковска, еврокомисар по вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и малки и средни предприятия, кметът на София Йорданка Фандъкова, бивши министри и представители на бизнеса.

„Образованието изглежда като основна задача - подготовката на кадри е важна, за да има квалифицирана работна ръка, а тя е изключително необходима за страни като нашата”, коментира Борисов.

„В момента подготвяме мерки, за да може администрацията да работи за хората и бизнеса. Имаме знанията как това да стане, в някои министерства даже това е направено”, отбеляза Борисов.

„В България думата реформа е мръсна. Тя означава рязане на пари. Дано инстинктът на хората сработи и не се подадат на красиви обещания”, призова Борисов.

 

#Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »