Затоплянето продължава и в утрешния ден, максималните температури ще са около 13 градуса

Затоплянето продължава и в утрешния ден, максималните температури ще са около 13 градуса
Източник: Нова Вест
A A+ A++ A

През нощта над страната ще преобладава ясно време. В Източна България ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще са между минус 3 и 2 градуса, предаде Дарик.

Утре преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд облачността ще започне да се увеличава и привечер над по-голямата част от страната ще е значителна, но ще остане почти без валежи. Вятърът ще е слаб, в Дунавската равнина - умерен, от запад-северозапад.
 
Максималните температури ще са предимно между 8 и 13 градуса. По Черноморието ще преобладава слънчево време. Привечер облачността ще се увеличи и вечерта ще е значителна. Ще остане без валежи. Максималните температури ще са 10-12 градуса. Вълнението на морето ще е около 2 бала. Температурата на морската вода е 2-3 градуса.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд облачността ще се увеличи и привечер ще е значителна, но ще остане почти без валежи. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен, вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3 градуса, на 2000 метра - около минус 4 градуса.

#България #ясно #температури

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »