Американец застреля жена си, помислил я за обирджия

Американец застреля жена си, помислил я за обирджия
Източник: PressTV
A A+ A++ A

Бил Уилямс, жител на американския щат Северна Каролина, застреля своята жена, понеже я помислил за обирджия. Трагичното недоразумение се случило заради това, че починалата Джина Уилямс се върнала необичайно и неочаквано доста по-рано от работа, а нейният твърде нервен съпруг побързал да открие огън, пише 24 часа.

Полицаите и лекарите, извикани от самия Бил Уилямс, открили окървавения труп на 48-годишната Джина на верандата на дома, информира novini.bg. Преди това той се опитал да окаже първа помощ на жена си. Двамата били заедно от 17 години и сега двете им деца останали без майка. Едно от децата им се оказало замесено в убийството. Както съобщава местният телевизионен канал NBC4i, детето чуло шум на верандата, събудило баща си и му казало, че в къщата им се опитва да влезе обирджия. След това Бил взел оръжието си и стрелял.

Джина Уилямс работела нощна смяна и излязла от дома си около шест часа вечерта и трябвало да се върне не по рано от седем сутринта. Инцидентът станал около един часа след полунощ и в тъмнината американецът не успял да разбере какво точно се случва, според обясненията му пред полицията.


#Северна Каролина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »