Реформаторите: Радев трябва да се извини на парламента за изказванията от вчера

Реформаторите: Радев трябва да се извини на парламента за изказванията от вчера
Източник: Клуб 'Z'
A A+ A++ A

Избраният за президент ген. Румен Радев дължи извинение на Народното събрание, но и на хората, които стоят зад нас. Това каза пред Би Ти Ви депутатът от Реформаторския блок Гроздан Караджов за репликата на Радев към десните народни избраници „Имате още една седмица“ по време на речта си вчера, пише 24 часа.

Реформаторът обяви още, че речта на Радев била скучна и изпразнена от съдържание. „Той не можа да вдигне самолета вчера, остана заземен. При толкова грешки в речта си, ако беше пилот, щяха да му вземат лиценза. 100 дни се дават за политика, а не да се учим да четем“, допълни Караджов. Десислава Атанасова от ГЕРБ подкрепи Караджов и каза, че речта на генералa била изпъстрена с клишета.

„Той ако не разбере, че в Народното събрание няма строй от войници, които му козируват, няма да стигнем доникъде“, каза депутатката. Тя подчерта, че репликата „Имате още една седмица“ издавала, че Радев не познава конституцията: „Има текстове в основния закон, които касаят извънредно положение и той трябва да свика същото това Народно събрание“.

„Той открои своето бъдещо поведение. Репликата за едната седмица е нормален отговор на ненормално поведение“, каза червеният Валери Жаблянов, визирайки възгласите, които народните представители издавали по време на изказването на Радев. Той неколкократно подчерта, че колегите му в пленарната зала се държали невъзпитано. „Дори добре обучен военен летец изпуска нервите си, това е много неприятно“, каза патриотът Димитър Байрактаров. Той коментира речта на Радев с репликата: „Текста лошо чете“.


#ГЕРБ #Реформаторския блок #Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"