Температурите най-после се покчават! Днес ще е спокойно и слънчево, с максимални стойности над нулата

Температурите най-после се покчават! Днес ще е спокойно и слънчево, с максимални стойности над нулата
Източник: RadioMilena.com
A A+ A++ A

За днес синоптиците предвиждат един доста по-спокоен ден. Допълнителен бонус е покачването на температурите, на което няма дълго да се радваме, защото през уикенда отново става студено, предаде iNews.bg.

Облачността ще е разкъсана днес, по-значителна над южните райони. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максимални температури ще са между минус 4 и 1 градуса. Положителни ще са дневните стойности в Благоевград, Сандански и Пловдив - съответно 2, 4 и 1 градуса. В Бургас пък ще е 0 градуса. За останалите големи градове не се очаква да минат нулата, в София ще е минус 2 градуса.

Над планините ще има разкъсана облачност. Ще духа слаб северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 4 градуса, а на 2000 метра – около минус 8 градуса.

Над Черномориeто облачността ще се разкъсва. По-значителна ще остане над южната част. Ще духа слаб до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са от минус 3 до 2 градуса, а тези на морската вода - 2-3 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

#синоптиците #температурите #разкъсана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници