МВР купува ново оборудване за командосите в ГДБОП

МВР купува ново оборудване за командосите в ГДБОП
Източник: www.webcafe.bg
A A+ A++ A

Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ в МВР обяви обществена поръчка за закупуване на рактическо оборудване и аксесоари за командосите в службата, пише Труд.

Поръчката е на обща стойност 126 816,61 лева без ДДС и е обявена в специализирания портал на Агенцията по обществени поръчки. Тя включва доставка и гаранционно обслужване на специализирано оперативно оборудване: тактическо облекло и аксесоари – специализирани отличителни якета, бронежилетки, оборудване за лична защита от опасни химически агенти и средства за взломяване.

Цялото оборудване трябва да е ново, да не е използвано преди това и да е в производствената листа на производителя за 2016 г. или 2017 г. Изисква се гаранционният срок срещу производствени дефекти да е минимум 12 месеца, а гаранционния срок при употреба по предназначение от ползвателите да е минимум 36 месеца.

Срокът за получаване на оферти или на заявления за участие е 23 февруари 2017. Процедурите по поръчката могат да бъдат обжалвани пред Комисия за защита на конкуренцията.

#МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Отбрана
Последно от Отбрана

Всички новини от Отбрана »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"