Родителите на осиновената от Джоли Захара не били починали от СПИН

Родителите на осиновената от Джоли Захара не били починали от СПИН
Източник: Dir.bg
A A+ A++ A

Биологичната майка на 12-годишната Захара, която беше осиновена от Анджелина Джоли на шестмесечна възраст, призова актрисата да й позволи да установи връзка с дъщеря си, съобщи Контактмюзик, предаде Дарик.

Според документите за осиновяването на Захара родителите й са починали от СПИН. Информацията е дадена от бабата на бебето. Майката Ментеваб Давит Лебисо обаче по-късно заяви, че е жива.

Тя иска да поддържа връзка с дъщеря си, но признава, че Захара има голям късмет да се присъедини към семейството на Анджелина ДжолиАктрисата не отговори на първата молба на Лебисо, но сега майката отново опитва да се свърже с детето си.

"Искам само тя да знае, че съм жива и искам да говоря с нея", каза Лебисо. "Не искам да я взема обратно, а да поддържам контакт с нея, да мога да й се обаждам и да разговарям с нея".

Лебисо подчерта, че е благодарна на Анджелина Джоли за разкошния живот, който осигурява на детето й. Анджелина Джоли още не е реагирала на молбата на Лебисо. Сега актрисата свиква с живота си като самотна майка на шест деца, след като се раздели със съпруга си Брад Пит през септември. Брад Пит също осинови Захара, припомня БТА.

(ВИДЕО)

#Захара #Анджелина Джоли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"