Кинозвездите, които поискаха още пари... и им ги дадоха (ВИДЕО)

Кинозвездите, които поискаха още пари... и им ги дадоха (ВИДЕО)
Източник: ScreenCrush
A A+ A++ A

Звездите в киното и телевизията често получават огромни хонорари за работата си. В телевизията, когато става въпрос за чекове, договори и преговори за пари, нещата понякога стигат доста далече. Ето три примера за това - супер успешните поредици „Къща от карти", „Модерно семейство" и „Теория за Големия взрив", предаде Дарик.

Една от звездите, които с право поискаха още пари за работата си, е актрисата Робин Райт, която играе ролята на Клеър Ъндъруд в хитовия сериал на Netflix "Къща от карти" (House of Cards). Робин Райт, която получаваше по-малък хонорар от този на колегата си Кевин Спейси, поиска увеличение, като дори заплаши да разкрие всичко около несправедливото заплащане пред публиката. Продуцентите се съгласиха и увеличиха хонорара ѝ с 80 000 долара на епизод.

Понякога актьорите се обединяват, за да получат увеличение на заплатата. Такъв е случаят с един от най-популярните телевизионни сериали - „Модерно семейство" (Modern Family), чиито звезди показаха как се иска увеличение на заплатата, като след третия сезон на „Модерно семейство" се договориха за 200 000 долара на епизод.

И това не е всичко. Звездите от друг популярен комедиен сериал се споразумяха за 1 милион долара на епизод. Изпълнителите на главните роли в "Теория за Големия взрив" (The Big Bang Theory) Джим Парсънс, Джони Галеки и Кейли Куоко се договориха да получават 1 милион долара на епизод, което си е голямо увеличение, предвид факта, че преди това хонорарът им беше 350 000 долара на епизод.

(ВИДЕО)

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »