Lord of the Dance потвърди участие в церемонията по встъпването в длъжност на Тръмп

Lord of the Dance потвърди участие в церемонията по встъпването в длъжност на Тръмп
Източник: Dnevnik.bg
A A+ A++ A

Знаменитият американско-ирландски хореограф Майкъл Флетли е дал съгласие да гастролира с трупата си "Lord of the Dance" на церемонията по встъпването в длъжност на избрания президент на САЩ Доналд Тръмп, съобщава ТАСС, цитирана от БТА.

По думите на Флетли организаторите на церемонията отдавна са искали да го включат в програмата на тържествата във Вашингтон. Но участието на хореографа бе потвърдено едва сега. Преди дни звездата от Бродуей Дженифър Холидей отказа заявено преди това участие в тържествата на 20 януари. Тя обясни оттеглянето си с нежеланието да подкрепи морално милиардера, пише 24 часа.

С това художествената програма на Тръмп доста помръкна в сравнение със звездния блясък при встъпването в длъжност на действащия президент на САЩ Барак Обама. Тогава гастролираха Бионсе, Брус Спрингстийн, група "Ю-Ту", Алисия Кийс, Кели Кларксън и много други. Гастролите на Майкъл Флетли и на трупата "Lord of the Dance" са били гледани от 60 милиона зрители в 60 страни по света, припомня ТАСС.


#Майкъл Флетли #Lord of the Dance #Барак Обама

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"