Полицаи намериха мъртва 84-годишна жена в дома й в Котел! Версията - премръзване

Полицаи намериха мъртва 84-годишна жена в дома й в Котел! Версията - премръзване
Източник: Кросс
A A+ A++ A

Полицаи откриха починала преди около три дни 84-годишна жена от Котел, паднала под леглото, съобщи KOTELNEWS. Органите на реда бяха вдигнати на крак след сигнал на родственик, който съобщил, че жената не е виждана трети ден. При първоначалният оглед на дома на покойната Надежда Сивова, липсващите цървули и два бастуна, подхранваха версията, че въпреки трудната подвижност на тежко болната жена, тя по някакъв начин е излязла от дома си, пише 24 часа.

Започна претърсване на двора с щателно проверяване на преспите дали жената не е затрупана някъде в двора. Съседи се вайкаха, къде може да е старицата и че не е възможно сама дори и да излезе от стаята. Синът на починалата обясняваше, че последно е идвал при майка си преди 3 дни да запали печката, но нея я нямало. Една от комшийките логично го запита, не се ли е притеснил, че майка му я няма в това състояние на легло с памперси, не я ли е потърсил из къщата. Мъжът, който не живее в бащината си къща и според роднини не е в добри синовни взаимоотношения с починалата, по-скоро обясняваше, че няма кой да е прибрал майка му и тя да е някъде докато я търсят, бил гледал на всякъде дори под леглото.

С голи ръце той ровеше в едно метровия сняг около къщата в опит да открие тялото защото с пълзене може да е излязла. Малко по-късно след по-задълбочен оглед на стаята, дълбоко навътре зад кашони под леглото, един от криминалистите откри бездиханното тяло на старицата. В недоумение остана синът на починалата и нейната сестра, че неколкократно са надничали под леглото и не са видели тялото. Личният лекар констатира смъртта на жената след което близките бяха допуснати в стаята. Изключително разстроена, сестрата на починалата разказа, че тялото на баба Надя е станало обект на оскверняване от плъхове, които до неузнаваемост са гризали от нейната плът.

Как и защо се е озовала под леглото не е разбрала, но докторът бил казал ,че най-вероятно е починала в следствие на измръзване. Баба Надка била известна като единствената жена банцигар и една от най-активните кръводарителки. Тя била и първата жена в Котленско, която е карала мотор с кош и по нищо не е отстъпвала на мъжете мотористи.

 

#Котел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"