Мениджър вади 60 000 долара за кафе с Иванка Тръмп

Мениджър вади 60 000 долара за кафе с Иванка Тръмп
Източник: Flashnews
A A+ A++ A

Инвестиционен мениджър измисли начин да се види с новото президентско семейство на САЩ. Англичанинът Озан Озкурал е готов да плати 60 000 долара, за да пие кафе с Иванка Тръмп на благотворителен търг, съобщава "New York Times".

Търгът е организиран от нюйоркската компания Charitybuzz, а печелившите ще се насладят на чаша кафе с Иванка Тръмп в Ню Йорк или Вашингтон. Напористият Озан инициира срещата с Иванка, за да разбере какви са намеренията на новоизбрания американски президент към  Турция и други държави, в които бизнесменът инвестира. Така той ще се съобрази с международните отношения и ще вземе най-доброто решение за бизнеса си, пише 24 часа.

Озкурал споделя, че заради работата си му се налага да разговаря с много правителства и политци, като скоро се срещнал и с президента на Аржентина. „Така разбираш по-добре какво ще бъде ситуацията в бъдеще“, отбелязва бизнесменът. Събраните от търга пари трябва да бъдат предоставени на фондация, оглавявана от брата на Тръмп - Ерик, в подкрепа на болница "St. Jude Children’s" в Тенеси.


#САЩ #Иванка Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »