Страхотен секс – какво искат мъжете от жените?

Страхотен секс – какво искат мъжете от жените?
A A+ A++ A

Повечето дами са неуверени по отношение на сексуалните желания на партньорите си. Ето няколко идеи какво би доставило голямо удоволствие на мъжа до вас:

  • Целувката. Начинът, по който се целувате, показва начина, по който правите секс. Затова заложете на нежността, на игривия език. Играта с уста също може да отправи еротично послание към мъжа, ако прокарате езика си по устните или пък захапете устни, както когато размишлявате.
  • Не убивайте сексуалното желание с бездействие! Мъжете обичат дамата да е активна – да целува страстно, да си играе с мъжките генитали, да драска, да стене от удоволствие – по този начин мъжът се чувства по-уверен и желан.
  • Презервативът – във ваши ръце! Ако си лежите и втренчено наблюдавате как партньорът ви слага презерватива си, най-вероятно ще направите момента неприятен за него. Мъжете обичат да ги галят например, а защо не и да не им помогнете с ръце или уста в този досаден момент.
  • Какво обичат да чуват мъжете? Говорете им, изразете чувствата си, желанията си. Когато действията и думите са в синхрон, възбудата нараства още повече. Можете да си позволите и по-груби думи, но не прекалявайте!
  • Фантазирайте! Мъжете обичат да си играете с тях, като се представяте за медицинска сестра, или секретарка, или стюардеса. Всеки има нужда от разнообразие. Можете да изненадате приятно своя любим с подготвен стриптийз или някоя специална играчка. Самият факт, че мислите за секс и го показвате, действа възбуждащо на мъжа.

По статия на Вероник Айач от „100 въпроса на жени за мъжкия оргазъм“

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"