Препълнена зала изпрати гимнастичките ни за Рио

Препълнена зала изпрати гимнастичките ни за Рио
A A+ A++ A

Препълнена зала изпрати нашите "златни момичета" и Невяна Владинова за Рио снощи в залата на университета UDESC, съобщи сайтът на федерацията ни по художествена гимнастика.

Нашите красавици изправиха на крака темпераментните бразилци със своите изпълнения. Цветя за цялата ни делегация, пожелания за отлично представяне и медал, специална програма от състезателките на местния клуб по художествена гимнастика, подаръци и гореща самба нажежиха до огнено емоциите на всички в една незабравима вечер. Момичетата раздаваха автографи и целувки на невероятната публика.

Те се превърнаха в любимките на града през последните две седмици и бяха обект на изключително внимание. Множество официални гости дойдоха да изпратят българския национален отбор. Всички от нашия екип бяха много развълнувани от любовта и огромното уважение към българската художествена гимнастика и отвръщаха на многобройните си фенове с усмивки, прегръдки и целувки.

Президентът на БФХГ Илиана Раева благодари за незабравимото преживяване на домакините, благодари за вниманието, условията за тренировки и отношението и каза, че отборът ни заминава за Рио зареден с огромната любов, която им подариха жителите на Флорианополис. /БГНЕС


#гимнастички #национален отбор #Рио 2016

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от РИО 2016
Последно от РИО 2016

Всички новини от РИО 2016 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"