Обратно към пълната версия на статията »

Чакаме Сара Брайтман със собствен бенд и тайнствен тенор

Чакаме Сара Брайтман със собствен бенд и тайнствен тенор
A A+ A++ A

Сара Брайтман пристига у нас с екип от 25 човека, сред които бенд и тенор. Така, заедно със симфоничния оркестър на БНР, на сцената на 12 ноември ще има повече от 70 музиканти.

Певицата е известна с разнообразния си репертоар, включващ класика, мюзикъли, поп, соул и джаз. Разнообразието в дискографията й изисква и покана към разнолики музиканти. Бендът, който пътува с нея в Greatest Hits Tour,  ще ни отведе в необятния жанров свят на певицата, а симфониците на БНР - в най-популярните класически композиции.

Шоуто в зала "Арена Армеец" ще мине на поне четири езика

Списъкът от най-популярни песни на британската певица включва композиции на английски, испански, френски и италиански.

В София ще чуем хитове като Time to Say Goodbye, оригинално изпълнен в дует с Андреа Бочели и Amigos para Siempre  - с Хосе Карерас. Песните ще чуем изпълнени в дует с тенор, чието име се пази в тайна.

Нежният концерт ще включва още популярните версии на песните Voyage, Voyage, Who Wants to Live Forever и написаните за нея партии от мюзикъли на Андрю Лойд Уебър като "Котки" и "Фантомът от операта”.

Билети за събитието от 80 до 150 лв.

#Сара Брайтман #бенд #тенор #музиканти #певица #класика #поп #соул #джаз #Time To Say Goodbye #Андреа Бочели #Хосе Карерас #Voyage #Voyage #Андрю Лойд Уебър #котки